Vida viscuda, creació i feminisme, amb Mireia Sallarès

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Com es pot pensar des de la vulnerabilitat del cos després d’una pandèmia que ens prohibeix tocar-nos? Per què és important la creativitat, i el llenguatge, en tot procés d’emancipació col·lectiva? Què vol dir viure una “vida viscuda”? Som allò que ens passa o el que fem amb allò que ens passa?

Mireia Sallarès és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, amb estudis de cinema a la New School University i a la Film & Video Arts de Nova York. La creadora utilitza el vídeo com una via d’investigació antropològica, però també com a instrument narratiu. Un dels seus treballs més destacats és Las muertes chiquitas, on analitza l’orgasme femení. És autora de Com una mica d’aigua al palmell de la mà. Una investigació sobre l'amor (Arcàdia, 2019).

Presenta i dinamitza: Marta Ballesta, periodista.

Podreu seguir l'acte en streaming aquí.

**Totes les activitats estan subjectes a la normativa vigent, sent susceptibles de ser modificades o cancel·lades pel seu compliment.

 

Propera sessió: Dijous, 10 de desembre a les 19 h La raó del mal, a càrrec de Rafael Argullol

Podeu consultar tota la informació del cicle (Re)Pensem-nos!aquí.

 


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat